August 12, 2022
Smidesrum

Bygg om hemma med Smidesrum

Smidesrum stöter ofta på olika namn för sina glasväggar, som vanligtvis kallas industriväggar, glasväggar, smidesjärnväggar, glas- och stålväggar osv. Oavsett namn är deras idé att skapa högkvalitativa gjutna glasväggar och andra smidesjärnsprodukter som är anpassade för kunders unika önskemål.

Dom erbjuder installation i Stockholm och Göteborg med omnejd samt i Jönköpings län, Östergötland, Skåne och Köpenhamn. Dom säljer och levererar våra produkter över hela landet. Det är hög kvalitet på det material dom använder och på det arbete som utförs, och för att optimera hela sin leveranskedja arbetar dom med smarta digitala system i syfte att få de snabbaste leveranserna och konkurrenskraftiga priserna på marknaden.

Stålramarna som är tillverkade av robust stål har vanligtvis en tjocklek på 2-5 cm och är vanligtvis målade i svart, men kan beställas enligt önskade mått och målas i den färg du vill ha. Smidesrum.se använder normalt laminerat glas, vilket innebär att det finns två skivor med en film emellan för att hålla ihop skivorna i händelse av en spricka. Precis som för stålramar erbjuds olika alternativ till det glas du vill ha i din glasvägg, till exempel tjockare (dvs. mer ljudisolerande) frostat eller härdat glas. Det rekommenderas laminerat glas, som är ett bra alternativ när det gäller kostnaden, samt att det är säkert för inomhusmiljön och har goda ljudisolerande egenskaper.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *